Tříkrálová sbírka 2021 pouze ONLINE
14. ledna 2021 Z naší Charity

Tříkrálová sbírka 2021 pouze ONLINE

Tradiční koledování letos nebude v podobě kolednických skupinek, nýbrž jen ONLINE způsobem. Rozhodnutí k přijetí tohoto opatření pro nás nebylo snadné. Jsme však přesvědčeni, že prevencje zcela na místě a znamená s ohledem na všechna rizika nejbezpečnější a nejzodpovědnější přístup.

Vnímáme vážné následky epidemie koronaviru. Díky naší práci u klientů a pacientů víme, jak vypadá těžký průběh této nemoci a setkáváme se i s nejhorším. Vývoj situace se stále nezlepšuje. Bezpečí koledníků i osob, které by Tříkrálovou sbírku chtěly podpořit je pro nás na prvním místě.

Děkujeme, že nás chápete. Připojujeme jednu prosbu. Pomozte nám šířit leták Tříkrálové sbírky který naleznete zde. Nebojte se využít dostupné online i offline platformy: vývěsky, výlepové plochy, webové stránky a profily na sociálních sítích. Forma se mění, účel a smysl skvělé akce zůstává. A o to přece jde.

Budeme rádi, když této jedinečné sbírce zachováte svou přízeň a podporu. Těšíme se na její klidnější průběh.

Farní charita Chrudim

Bc. Roman Pešek