Potvrzení o daru

Rádi Vám vystavíme potvrzení o darované částce, za účelem uplatnění slevy na dani z příjmu. Pro potvrzení o daru vyplňte formulář na této stránce. Potvrzení o poskytnutém daru všem dárcům rozesíláme automaticky do 31. 1. následujícího roku. Jestliže jste si tedy od nás již potvrzení o daru vyžádali, můžete ho daňově uplatnit jen jednou. Pokud jste ovšem v průběhu roku darovali vícekrát, použijte potvrzení o všech darech za zúčtovací období.

Žádost o potvrzení o daru

V případě dotazů nás kontaktujte na petra.berankova@cr.hk.caritas.cz

Adresa trvalého bydliště

Informace o daru

1111 Pečovatelská služba
2222 Osobní asistence
3333 Občanská poradna
4444 Dobrovolnické centrum
5555 Půjčovna pomůcek

V případě, že nám chcete sdělit další informace relevantní pro potvrzení, např. jiná korespondenční adresa, více účtů apod. Napište svůj komentář.

Ochrana osobních údajů

Odesláním formuláře souhlasím s tím, aby mé osobní údaje poskytnuté Oblastní charitě Chrudim se sídlem Školní náměstí 56, 537 01 Chrudim (dále jen „Charita“) byly zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, a to za účelem evidence dárců, péče o dárce a informování o pořádaných akcích a podpořených projektech. Charita zároveň prohlašuje, že tyto osobní údaje nebudou poskytovány jiným osobám.

devětmínussedm=

Pozn.: položky označené * jsou povinné.