Potvrzení o daru

Rádi Vám vystavíme potvrzení o darované částce za účelem uplatnění slevy na dani z příjmu. Pro potvrzení o daru vyplňte formulář na této stránce. Potvrzení o poskytnutém daru všem dárcům rozesíláme automaticky do 31. 1. následujícího roku. Jestliže jste si tedy od nás již potvrzení o daru vyžádali, můžete ho daňově uplatnit jen jednou. Pokud jste ovšem v průběhu roku darovali vícekrát, použijte potvrzení o všech darech za zúčtovací období.

Žádost o potvrzení o daru

V případě dotazů nás kontaktujte na jana.drabkova@cr.hk.charitas.cz

Adresa trvalého bydliště

Informace o daru

1111 Pečovatelská služba
2222 Osobní asistence
3333 Občanská poradna
4444 Dobrovolnické centrum
5555 Půjčovna pomůcek

(V případě, že nám chcete sdělit další informace relevantní pro potvrzení, např. jiná korespondenční adresa, více účtů atd., napište svůj komentář.)

Ochrana osobních údajů

Odesláním formuláře souhlasím s tím, aby mé osobní údaje poskytnuté Farní charitě Chrudim se sídlem Školní náměstí 56, 537 01 Chrudim (dále jen „Charita“) byly zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, a to za účelem evidence dárců, péče o dárce a informování o pořádaných akcích a podpořených projektech. Charita zároveň prohlašuje, že tyto osobní údaje nebudou poskytovány jiným osobám.

Pozn.: položky označené * jsou povinné.