Společnosti

Děkujeme za podporu!

AGRO Liboměřice a.s.

www.agrolibomerice.cz

AGRO Liboměřice mSpolečnost obhospodařuje přes 2000 ha zemědělské půdy. Z toho je 1650 ha orné půdy a přes 400 ha luk a pastvin. Zaměřena je na zemědělskou prvovýrobu. V rostlinné výrobě je to především pěstování obilovin a řepky ozimé. Zbylá část orné půdy je využívána pro produkci krmiv pro potřeby chovu skotu. V živočišné výrobě je společnost zaměřena na chov českého červenostrakatého skotu pro produkci mléka a masa. Dále provozuje bioplynovou stanici.

Auto Dryml a.s.

dryml.cz

auto-drymlAutorizovaný prodej a servis vozů ŠKODA v Pardubicích

Auto MERCIA a.s.

www.automercia.cz

auto-merciaProdej a servis vozů Škoda v Chrudimi.

INSTAV Hlinsko a.s.

www.instav.cz

Instav Hlinsko a.s. mHlavním výrobním programem společnosti jsou vodohospodářské stavby, realizace inženýrských sítí, chodníků a místních komunikací. Doplňkovým programem společnosti INSTAV jsou i pozemní stavby menšího rozsahu.

Pigmentum s.r.o.

www.pigmentum.cz/cs

PIGMENTUM logoFirma Pigmentum byla založena v roce 1999. Zabývá se distribucí chemických surovin zejména pro české a slovenské zákazníky v oblasti zpracování plastů, výroby nátěrových hmot, tiskových barev, stavební chemie a bytové chemie.

PRVNÍ STAVEBNÍ CHRUDIM a.s.

www.psch.cz

1stavebníCRJe regionální střední stavební firma, která zajišťuje kompletní dodávky staveb – novostaveb, rekonstrukcí, a to nejen v kraji, ale i v celé ČR. Firma disponuje vlastními dopravními prostředky, jeřáby, stroji pro zemní práce a rovněž potřebným zařízením, vybavením a mechanizace pro stavební výrobu.

Salix International a.s.

www.salixtesneni.cz

SALIX logo

Nabízíme a dodáváme kompletní sortiment těsnících prvků. Rozsáhlý sortiment uspokojí široké spektrum zákazníků. Současné množství cca 10 000 položek se neustále rozšiřuje. Poskytujeme také poradenské služby v naší technické kanceláři. Záměrem je řešit konkrétní technické problémy podle Vašich požadavků.

Vivantis a.s.

vivantis.cz

Vivantis.czČeská společnost, působící na internetovém trhu od roku 2001, se sídlem v Chrudimi. Na 5 evropských trzích se zabývá prodejem parfémů, kosmetiky, hodinek, šperků, módy a produktů pro zdraví.